Сигналът, който адвокатът на банкера Цветан Василев е внесъл в прокуратурата,

...
Сигналът, който адвокатът на банкера Цветан Василев е внесъл в прокуратурата,
Коментари Харесай

Сигналът на Цветан Василев срещу главния прокурор е в СГП

Сигналът, който юристът на банкера Цветан Василев е внесъл в прокуратурата, е разпределен на Софийска градска прокуратура - по подготвеност. Това стана ясно от думите на Невена Заркова, началник на Софийската районна прокуратурата.

Адвокатът Симеонов разгласи, че е внесъл сигнал против основния прокурор Иван Гешев. Това стана малко откакто от думите на основния прокурор Гешев пък стана ясно, че от делото КТБ, което към момента се точи, са отделени материали на база на които да се образува ново произвеждане. Съответно и е пуснато ново искане за интернационално издирване към Интерпол. И към този миг обаче на страницата на Интерпол няма пуснато известие за издирването на банкера. През 2022 г. Интерпол сне от търсене Цветан Василев.

Компетентността поради което сигналът е разпределен от СРП към СГП е, че сигналът касае магистрат.

В средата на март месец, по средата на предизборната акция за народни представители за 49-то Народно заседание, на огромен брифинг от прокуратурата оповестиха, че са разкрили скрит план против висши служители на реда и магистрати, в това число и самия основен прокурор, като в схемата вземат участие олигарси, престъпни лица и публицисти.

Коментарът си Невена Заркова направи, откакто даде повече детайлности за обвинявания за осъществяване на измами с кремация в София и Банкя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР